Bmw K 1600 Gt Teszt | Bmw K 1600 Gt - Vadkártyával Kakucson!

A videóban jövőbeli tervei mellett elmondja első két tesztgépéről szerzett benyomásait és megnézheted, hogyan terelgeti a kis szöcskét és a nagy bálnát a technikás KakucsRingen. Előbbi tesztje (Yamaha WR125X) három nap múlva következik. "Stay tuned! " Dávid és Góliát a KakucsRingen: Yamaha WR125X és BMW K 1600 GT Motor/Váltó – 10/9 Az 1600-as blokk komoly teljesítményt tud felmutatni, már a hangja alapból elég sportos és a rendelkezésünkre álló nyomaték komoly fegyver. Sportmotorokat megszégyenítő módon tudunk vele gyorsulni és tempót menni. A kanyarokból kifelé a hatalmas nyomaték szinte kilövi a gépet, oda is kell figyelni, nehogy túl korán tekerjük el a gázt. A kipörgésgátló segít ilyenkor, komoly gondom nem adódott, a hátsó gumi nyüszített a féktávig. A hátránya viszont az, hogy nem engedi, hogy az első kerék a levegőbe emelkedjen. Amikor ezt érzékeli az elektronika, egyből elveszi a gázt. Ha felpattan az első kerék (sín, rázókő…, úthiba miatt), komolyan bezárja a gázt az akaratom nélkül.

BMW K1600GT - két keréken hat henger

bmw k 1600 gt teszt price

Hátulról is egyértelmű, hány henger van elöl Tökéletes apróságok A K1600GT egyébként tökéletes. A bal markolaton lévö forgatható-döntögethető gyűrű, ha tetszik, a BMW-motorok i-Drive-ja könnyű, gyors navigálást tesz lehetővé a logikus menüben. A dobozok zárása, nyitása a gombokkal és a felpattanó behúzókallantyúkkal egyértelmű, könnyű: a nagy BMW-be élvezet a pakolás. Teljesen felhúzva a fejem fölött fütyül el a szél A műszerfal szép és átlátható, a rádió még bőven 100 felett is élvezhető minőségben szól a hangszórókból, a motorosan állítható plexi mintaszerűen veti a szelet nagy tempónál és kis sebességnél is. A legjobban mégis az tetszett, mennyire nagybetűs Motor tudott maradni ez a 2011-es hájtek gép is. Burkolt túragépként is látni engedi a különleges motorblokkot, a hengerfejet, az erőátvitel házát. (Nők soha nem fogják megérteni, férfiak pedig soha nem fogják tudni megmagyarázni, miért bizsergető látvány egy-egy csupasz öntvény a két kerék között, pedig az. ) A nyereg egy kulcsos zár kikattintásával levehető, alatta katonás, de legalábbis BMW-s rendben ott a csavarhúzó, az akkumulátor, a biztosítéktábla, hogy az ember ne érezze, hogy csak júzer a gépen, és nem kapta meg a forgalmival és a kulccsal a rendszergazdai jogosultságokat.

A gőzmozdony a múlté - Onroad.hu - Magyarország egyik legkedveltebb online motoros magazinja. Hírek, tesztek minden mennyiségben.

Teszt: BMW K 1600 B - Megosztó, mégis imádom - Hegylakók

  • Testnevelési Egyetem - 404
  • Bmw k 1600 gt teszt 1
  • Bmw k 1600 gt teszt videos
  • Traffipax győr moson sopron megyében
  • Dr kádár zsuzsanna kozjegyzo nyitvatartás
  • Bmw k 1600 gt teszt video
  • Különbség a zsírok és az olajok között - 2021 - hírek
  • Parkside - DustDeal - Porzsákok és porszívó tartozékok
bmw k 1600 gt teszt 4
  1. Vámpírnaplók 6 évad 19 rész a 1 evad 19 resz magyarul
  2. 16 ker munkaügyi központ ügyfélfogadás zolnok
  3. Samsung galaxy s8 használt eladó phone
  4. 4 páncélos és a kutya 4 rész
  5. Boku no hero academia 2 évad 6 resa.com