A Múmia A Sárkánycsászár Sírja / A MÚMia 3. - A SÁRkÁNycsÁSzÁR SÍRja (Blu-Ray)

  1. A Múmia - A Sárkánycsászár sírja
  2. A mumia a sárkánycsászár sirja
  3. A Múmia-A Sárkánycsászár sírja 2008., múmia - Videa
  4. Film - A Múmia - A sárkánycsászár sírja | Magyar Narancs
  5. A Múmia 3. - A Sárkánycsászár sírja (Blu-ray)
  6. A múmia: A sárkánycsászár sírja online lejátszás

Nem a mindhárom fejéből tüzet okádó sárkány, nem a katonás ütemre lépő agyaghadsereg és még csak nem is az alacsonyan szálló Jet Li látványa tette, hogy oly szép reményeink fűződtek az eleddig két epizódot (és számos közeli rokonként bemutatkozó, oldalági produkciót) számláló Múmia-sorozat harmadik részéhez. Bizony, mi a havasi jetiket (semmi rokonság Jet Livel) vártuk, a horror-arzenál e méltatlanul elfeledett főemlőseit, akiket oly hosszú időn át kellett moziba menet nélkülözni. Nem a mindhárom fejébõl tüzet okádó sárkány, nem a katonás ütemre lépõ agyaghadsereg és még csak nem is az alacsonyan szálló Jet Li látványa tette, hogy oly szép reményeink fûzõdtek az eleddig két epizódot (és számos közeli rokonként bemutatkozó, oldalági produkciót) számláló Múmia -sorozat harmadik részéhez. Bizony, mi a havasi jetiket (semmi rokonság Jet Livel) vártuk, a horror-arzenál e méltatlanul elfeledett fõemlõseit, akiket oly hosszú idõn át kellett moziba menet nélkülözni. A filmelõzetes magas jetitartalma még az elõzõ részek fémes mellékízeit is képes volt feledtetni, és ez azért nem kis dolog, mert hiába hordtak össze mindenfélét a korábbi filmekben, a logisztikai feladványokon túl a történetmesélés egyetlen programpontját sem sikerült teljesíteni.

A Múmia - A Sárkánycsászár sírja

Szinopszis A Sárkánycsászár egykor Kína rettegett uralkodója volt, mígnem egy varázslónő örök álomba küldte őt a tengernyi harcosával együtt. Így lett belőlük egy hatalmas, néma agyaghadsereg, amely csak arra vár, hogy valaki újra felélessze a katonáit. Ez a valaki pedig nem más, mint a felcseperedett Alex O'Connell, akinek a híres-hírhedt apjával, Rickkel és bájos anyjával, Evelynnel együtt szembe kell néznie az új életre kelt, elátkozott császárral, aki meg akarja szerezni a hatalmat a világ fölött. A szédítő kaland az ősi katakombákból a háború utáni Sanghaj utcáin át a Himalája jeges csúcsaira vezet. A(z) "A múmia: A sárkánycsászár sírja" megvásárolható a(z) Google Play Movies szolgáltatónál letöltésként vagy online kibérelhető itt: Google Play Movies.

A mumia a sárkánycsászár sirja

a múmia a sárkánycsászár sírja videa

A Múmia-A Sárkánycsászár sírja 2008., múmia - Videa

(A Filmkatalógus látogatóinak osztályzatai alapján. ) Mi a véleményed erről a filmről? nem láttam szörnyű gyenge átlagos jó szenzációs A múmia és a sárkánycsászár sírja figyelő Szeretnél e-mail értesítést kapni, ha A múmia és a sárkánycsászár sírja című filmet játssza valamelyik tévéadó, bemutatják a hazai mozik, vagy megjelenik DVD-n vagy Blu-ray lemezen? Igen A filmet itt láthatod legközelebb: 2021. július 30. péntek, 16:25 - Film Now A múmia és a sárkánycsászár sírja trailer (filmelőzetes) Szeretnéd megnézni ezt a filmet tökéletes kép és hangminőségben, hogy igazi filmes élményt nyújtson? Csak kattints ide, és rendeld meg DVD-n! Ha még jobb minőséget szeretnél, akkor itt rendeld meg Blu-ray lemezen! A múmia és a sárkánycsászár sírja fórumok Vélemények Semprini, 2018-08-27 13:11 445 hsz Tényleg lesz 4. rész? Tomka90, 2017-06-24 17:20 82 hsz Várjuk! Langelus, 2012-10-28 09:10 131 hsz Kedvenc jelenet Weser, 2011-02-06 11:11 21 hsz Kérdések KongFan, 2009-07-07 13:09 35 hsz Keresem téma megnyitása 0 hsz

Film - A Múmia - A sárkánycsászár sírja | Magyar Narancs

A kalandor házaspár, Rick és Evelyn O'Connell Sanghajba érkezik egy titkos megbízás keretén belül, és csakhamar egy ősi kínai uralkodó feltámasztott múmiájával találják szemben magukat - és az ügylethez fiuknak, a régészeti hírnevét megalapozni próbáló Alexnek is alapos köze van.

A Múmia 3. - A Sárkánycsászár sírja (Blu-ray)

A film összbevétele 401 128 639 dollár volt (). Roger Ebert viszont a sorozat legjobb darabjának kiáltotta ki a harmadik részt. ( Bogi87) A film bevétele világszerte 401 millió volt. ( Bogi87) A film előállítási költsége 145 millió dollár volt. ( Bogi87) A filmhez elkészült egy rövid előzmény-képregény, a The Mummy Movie Prequel: The Rise & Fall of Xango's Ax, amelyből megismerhető Rick és Alex kapcsolata. ( Bogi87) Témába vágó sorozatok Oszd meg az értékelést! A számokban Tények, érdekességek: 77 220 Színész adatlapok: 741 520 További hírességek adatlapjai: 316 958

A múmia: A sárkánycsászár sírja online lejátszás

Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, 2008) I. e. 50-ben élt egy zsarnok császár Kínában, akit egy varázslónő alaposan megbüntet: egész seregével együtt égetett agyaggá változnak. A történet itt átugrik az 1946-os évbe. Rick és Evelyn Angliában, Oxfordshire-ben élnek. A II. Világháború alatt kémkedtek az angoloknak, ám új életüket nagyon unják. Épp kapóra jön egy utolsó küldetés, melyben egy értékes emléktárgyat kell visszaszerezniük, melyet Kínából loptak el. Jonathan véletlenül épp ott él, egy elég jól menő bár tulajdonosaként. Az immáron tinédzser Alex O'Connell is itt tölti mindennapjait egy ásatáson. A négyes természetesen belefut az agyagszobrokba és egy véletlen folytán felélesztik a zsarnok uralkodót. Egyéb címek: A múmia 3., Múmia - A sárkánycsászár sírja Nemzet: amerikai Stílus: fantasy, akció, kaland, horror Amerikai bemutató: 2008. augusztus 1. Magyar mozibemutató: 2008. július 31. Ez a film a 9389. helyen áll a filmek toplistáján!

A Múmia - A Sárkánycsászár sírja kínai film 110 perc, 2008 DIGI Film A Sárkánycsászár egykor Kína rettegett uralkodója volt, mígnem egy varázslónő örök álomba küldte őt a tengernyi harcosával együtt. Így lett belőlük egy hatalmas, néma agyaghadsereg, amely csak arra vár, hogy valaki újra felélessze a katonáit. Ez a valaki pedig nem más, mint a felcseperedett Alex O'Connell, akinek a híres-hírhedt apjával, Rickkel és bájos anyjával, Evelynnel együtt szembe kell néznie az új életre kelt, elátkozott császárral, aki meg akarja szerezni a hatalmat a világ fölött. A szédítő kaland az ősi katakombákból a háború utáni Sanghaj utcáin át a Himalája jeges csúcsaira vezet.

Értékelés: 366 szavazatból A Sárkánycsászár egykor Kína rettegett uralkodója volt, mígnem egy varázslónő örök álomba küldte őt a tengernyi harcosával együtt. Így lett belőlük egy hatalmas, néma agyaghadsereg, amely csak arra vár, hogy valaki újra felélessze a katonáit. Ez a valaki pedig nem más, mint a felcseperedett Alex O'Connell, akinek a híres-hírhedt apjával, Rickkel és bájos anyjával, Evelynnel együtt szembe kell néznie az új életre kelt, elátkozott császárral, aki meg akarja szerezni a hatalmat a világ fölött. A szédítő kaland az ősi katakombákból a háború utáni Sanghaj utcáin át a Himalája jeges csúcsaira vezet. Bemutató dátuma: 2008. július 31. Forgalmazó: UIP-Duna Film Stáblista: Szereplők Evelyn Carnahan O'Connell Linkek:

Jellemzők Cím: A Múmia 3. - A Sárkánycsászár sírja Eredeti cím: The Mummy - Tomb of the Dragon Emperor Műfaj: Akció Rendező: Rob Cohen Színészek: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, John Hannah, Michelle Yeoh, Luke Ford, Isabella Leong, Anthony Wong Chau-Sang, Russell Wong, Liam Cunningham, David Calder, Jessey Meng, Tian Liang, Albert Kwan Készítés éve: 2008 Képformátum: 16:9, 2. 40:1 Kiadó: Universal Stúdió: Játékidő: 111 perc Korhatár besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott. Adattároló: Blu-ray Adattárolók száma: 1 Nyelvek (audio): Magyar, Angol, Spanyol, Lengyel, Cseh, Orosz, Portugál, Thai Felirat: Magyar, Angol, Bolgár, Cseh, Görög, Héber, Horvát, Izlandi, Kínai, Lengyel, Portugál, Román, Spanyol, Thai, Török Megjelenési idő: 2015. 12. 16 Tömeg: 0. 2 kg Cikkszám: 1190482

  1. A múmia - A sárkánycsászár sírja (film, 2008) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  2. Egy verbal valk vagyunk dalszöveg 5
  3. A Múmia-A Sárkánycsászár sírja 2008., múmia - Videa
  4. Kígyót melenget a keblén jelentése
  5. Bob marley three little birds dalszöveg magyarul videa
  6. A Múmia 3. - A Sárkánycsászár sírja (Blu-ray)
  7. Földmunka rakodó és szállítógép kezelő
  8. Éjjeli napfény teljes film magyarul
  9. Long 4 lashes szempillanövesztő serum vélemények 2019
  10. Távolsági világítás bekapcsolását jelző lámpa
  1. A szökevény teljes film magyarul online
  2. Belga készülj fel a hangulatra