Georgia Cates Szépség Sorozat Pdf / A Szerelem Szépsége · Georgia Cates · Könyv · Moly

Georgia Cates Jack ​McLachlan iparmágnás a borászat nagyágyúja, egyben Ausztrália legkapósabb agglegénye. Sikerei és vagyona miatt nem ismeretlenek számára a romantikus kapcsolatok bonyodalmai, a zűrös helyzetek elkerülése érdekében extrém szabályok szerint randevúzik. A maga egyszerűségében, kötöttségek nélkül élvezi a gyönyörű hölgyek társaságát. Kapcsolatait üzleti megállapodásként kezeli, minden egyes alkalommal ugyanolyan feltételek szerint. Nincs hosszú távú kapcsolat. Nincs valódi személyazonosság. Az ő játéka, az ő szabályai. Többnyire elégedett a megszokott játszmával, ám amikor Laurelyn Prescott belép az életébe, muszáj stratégiát váltania. Az új játékos ugyanis minden korábbitól különbözik. Jack világa a feje tetejére áll, amikor három hónapig tartó viszonyba bonyolódik a gyönyörű, amerikai zenésszel. Semmi sem a tervek szerint történik, és Jack egyre több és több szabályt áthág a lány kedvéért. Laurelyn nem is tudja, milyen kivételesen közel kerül ahhoz, hogy olyasmivé váljon, amelynek lehetőségét a férfi elképzelni sem merte.

Version

Ahogy azon is, hogy Jack Henry véglegesen átment papucsállatba, Laurelynt meg nem fér a fejembe miért nem lehet a nevén nevezni. Az egyetlen ami mégis a javukra írható és piros pontot érdemelnek érte, hogy kommunikáltak egymással. Nem beszéltek mellé, és ha nógatással is, de elmondták mi a bajuk. Ezenkívül viszont nem túl sok mindent tudok felhozni. Kívül-belül csudi rószaszín volt. Hópárduc P >! 2018. október 14., 01:27 Valahogy ez a rész, a másik kettőtől eltérően egy kicsit más lett. Az egész könyv a szexről szól és a baba várásról. A főszereplők már olykor idegesítőek…. Nem bánom, hogy elolvastam, mert az első két rész tetszett. Bár, már nem mostanság olvastam. _Leelan_ >! 2018. augusztus 12., 11:37 Nem, Nem és nem: Az első részt annyira szerettem. Olyan különleges volt és a Boros téma is nagyon szépen volt találva. Az ottani alap, hangulat és bonyodalmak mostanra mind kliséssé, nyálassá és túlzott mennyiségű szexbe torkollott. Olyan volt, mint egy Alexa Riley könyv, ahol a pasi úgy meg akarja k*félni a nőjét, hogy az azonnal teherbe essen tőle.

Innentől a sikeres módszerek taglalása következik, majd számtalan aktus, csakhogy összejöjjön az a gyerek. Úgy éreztem, ennyi erővel egy gyermekvállalásról szóló könyvet is elolvashattam volna. Ezen túl alig ismertem a karakterekre. Laurelyn egyre irritálóbb lett, Jack meg igazi mamusszá vedlette magát. Sajnálom a sorozatot. Az első kötet pedig nagyon megfogott. Ez a borító szebb, igényesebb lett, mint a sorozat első két kötete, és teljesen tükrözi a történetet: rózsaszín. kocybaba P >! 2018. október 2., 14:42 Az idő megszépíti az emlékeket, és ez milyen igaz, mert nekem úgy rémlett ez a sorozat ennél sokkal jobb, legalábbis az első része biztosan. Pedig úgy örültem, hogy ennyi idő után végre lesz lehetőségem olvasni az utolsó részt is… Csakhogy fürödtem a nyáltengerben. Rendben, friss házasok, és úgy csinálták, mint a nyulak, de ebből később sem vettek vissza. Ezzel szemben a bonyodalom és a tényleges cselekmény gyér lett. Ámbár sokat megtudtam a spoiler, annyira, hogy csak pilláztam.

Tiffany Reisz A ​szirén (Eredendő bűnösök 1. ) Ez a világ a férfiaké, de egy nő van legfelül. Nora Sutherlin erotikus regényeiről híres és hírhedt – és van egy titka, amelyet túl sokan tudnak ahhoz, hogy ne kerüljön napvilágra. Nora legújabb kézirata más, mint az eddigiek: komolyabb, mélyebb, személyesebb – és Nora biztos benne, hogy meghozza számára az áttörést… De vajon lehet-e együtt dolgozni a kimért, karót nyelt angol szerkesztővel, Zachary Eastonnal? Hiszen ő mondja ki az utolsó szót, de maximalizmusa felháborítja Norát. Zach-et Nora szabados életmódja kergeti az őrületbe – és a tény, hogy egyre inkább vonzódik ehhez a nyílt, mégis titokzatos nőhöz. Nora azt hitte, mindent tud arról, milyen, amikor az ember a saját határait feszegeti. De abban a világban, ahol a szenvedély maga a fájdalom, soha semmi sem ilyen egyszerű. Ki lehet az a férfi, aki öt év távlatából is irányítani képes a nő minden gondolatát? És egyáltalán: ki is Nora Sutherlin valójában? Képes lesz-e valaha önmagának megválaszolni ezt a kérdést?

Túl későn jött az életbe, és most túl korán megy el. " Becca Fitzpatrick:Csitt, csitt" " Visszafordul hozzánk, selymes haját hátradobja, és a bárpultnál ülő srác nem bírja elszakítani a tekintetét Brooke tarkójától. – Már jó rég nem jártam Texasban. Talán ideje kideríteni, hogy minden nagyobb-e itt. – Jesszus! – hüledezik Meredith. – Hogy te milyen romlott vagy! " Tammara Webber: A sorok között "Senkit sem ismerhetünk meg teljesen. Ezért a legfélelmetesebb elfogadni valakit, hittel és bizalommal, és reménykedni, hogy ő is így fogad el minket. " Libba Bray:Rettentő gyönyörűség" "Kevés olyan dolog van, ami jobban megviselhet egy értelmes embert, mint ha szeretetből és megszokásból ragaszkodik egy rajongóhoz. " Polly Shulman:Rajongás" "Nem menthetsz meg másokat, amíg nem mented meg saját magadat. " Cassandra Clare: Csontváros" "Ha becsukod a szemed, és úgy teszel, mintha valami meg sem történt volna, attól az még igaz marad. " Cassandra Clare: Csontváros" "Sosem fogom tudni, hogy valóban engem kívánnak-e, vagy csak beérik velem. "

georgia cates szépség sorozat pdf document georgia cates szépség sorozat pdf para

Bonyodalom szinte nuku…. azok is mondvacsináltak és unalmasak. Ahh… Komolyan elgondolkodtam, hogy eladom ah egész sorozatot emiatt a rész miatt. Az első rész óta hatalmas zuhanórepülésbe kezdett, és gyorsan be is csapódott egy bazi nagy katyvasz, nyál, és nedveket tartalmazó sz*r kupakot hagyott maga után. Trice29 >! 2018. október 1., 09:19 Azt kell mondanom, hogy örülök, hogy vége a sorozatnak, mert a nagyon jó kezdés után a kötetek egyre gyengébbek. Az első 50 oldal után arra gondoltam, hogy szegény Jack már lassan tütükét hord. Egy erős paliból miért kell egy romantikus papucsot csinálni:o( A könyv felénél már nehezen tudtam rávenni magam a folytatásra. Annyira untatott. A kémia itt sem okozott még hőemelkedést sem. Imádom a gyerekeket, de itt még a terhesség a köbön sem okozott boldog perceket, annyira sablonos volt. Kár érte:o( 4 hozzászólás Felixa ♥ P >! 2018. július 3., 18:18 Amennyire vártam, annyira csalódott vagyok… Messze nem azt kaptam, amire számítottam… Kezdve a borítóval, ami az előzőekhez képest nem üti meg a mércét.

Megspékelve némi rózsaszín cukormázzal. Nagy csalódás. ladydark >! 2018. július 27., 18:38 Imádom ezt a sorozatot, erre a részre viszont sajna nem tudok öt csillagot adni. Kissé ellaposodott a közepétől és nekem már túlon-túl nyálas volt. Jack Henrie ebben a könyvben elég papucs férjesre sikerült. Valami hiányzott, ami az első két könyvben megvolt. Csalódtam egy kicsit, de azért volt jópár része ami tetszett is. ap358 P >! 2018. augusztus 10., 23:36 A második rész nagyon szépen zárult, kíváncsi voltam, azok után mit is tartalmazhat a harmadik kötet. Szépen megírt sorok, igényes erotika, szívmelengető szereplők, édes románcok és egy-két feszültségfokozó vita. Ám a cselekményben borzasztóan csalódtam. Ez csak egy 360 oldalnyi epilógus volt. Jack és Laurelyn házassága az elején nem szól másról, csak a fogamzásgátlásról (kezdtem azt hinni, valami felvilágosító könyv lesz, mert annyi megoldást, amit Laurelyn használt, nem sok nő próbál ki, pláne nem ilyen fiatalon. ) Egyszer csak fordul a kocka, és jön a babaprojekt.

A borító gyönyörű, viszont egy kis üröm az örömben, hogy egyáltalán nem passzol az előző két rész borítójához. És akkor a történetről… ez most nekem egy kicsit sok volt… vagy kevés… nézőpont kérdése. Amennyire szerettem főszereplő párosunkat az első két részben, most annál többször voltak számomra idegesítő megnyilvánulásaik. Úgy gondolom, hogy túlságosan szexcentrikus lett ez a befejező rész. Nincs semmi baj azzal, ha több forró és lepedőszaggató jelenet van egy könyvben, ha mellette vannak olyan cselekmények is, amelyek ezeket kompenzálják és mondhatni, a szexen kívül más is történik. Hát itt nem igazán találtam meg a mást. A befejezés… bármennyire a HE-t szeretem, most ez is egy kicsit sok volt, túl "cuki", túl "rózsaszín". Szokták mondani, a kevesebb néha több… Ettől függetlenül, aki olvasta a sorozat eddigi részeit, a befejező részt se hagyja ki! 13 hozzászólás Sippancs ♥ P >! 2018. október 5., 09:39 Azt hiszem, hogy én most elveszítettem jó pár agysejtemet. Teljesen felesleges volt ez a rész, csak dráma, ugyanazok a körök, szex és nulla cselekmény.

Jack McLachlan álmában sem merte volna remélni, hogy ennyire elégedett lehet. Minden eddigi vágyát és kívánságát megvalósulni látja végső és örökre szóló társában, Laurelyn Prescottban. Az élet csodálatos kedvese oldalán, az esküvő utáni mámornak azonban vége szakad, mert jelenlegi boldogságukat beárnyékolja a férfi sötét múltja. Jack meg akarja védeni Laurelynt, de képtelen megóvni a lányt előző élete árnyaitól, mivel a tegnap bűnei újra meg újra visszatérnek, és kísértik a férfit. Megtalálhatják-e az örök boldogságot az ő múltjával? Eredeti mű A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző >! 368 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999813 · Fordította: Felföldi Edit Enciklopédia 3 Szereplők népszerűség szerint Laurelyn Prescott · Jack Henry McLachlan · Margaret McLachlan Kedvencelte 10 Most olvassa 6 Várólistára tette 73 Kívánságlistára tette 54 Kiemelt értékelések Ács_Milán P >! 2018. június 22., 09:21 Nagyon vártam és örülök neki, hogy a sorozat befejező része magyarul is megjelent.

Georgia Cates: Szépség-sorozat Jack Henry McLachlan Ausztrália elsõ számú agglegénye. Dúsgazdag, szívdöglesztõ, és esze ágában sincs elkötelezõdni, nemhogy megházasodni. Viszont nõ kell neki, naná! De csak a szabályai szerint: nem árulják el egymásnak a nevüket, és max. 1-2 hétig tart meg egy "barátnõt". De most változatosságra vágyik; nem kell szõke, vörös meg pláne! Barnát akar. És legalább 3 hónapra. A kis mohó... Minõ meglepetés: Laurelyn Paige Prescott épp 3 hónapra érkezik Ausztáliába barátnõjével, Addisonnal, hogy kiheverjen egy csalódást (illetve nem is egyet). Elsõ este egy bárban Jack ki is szúrja, és a gépezet beindul... Letöltés: xHa2YzTmM/view A megadás szépsége (2. rész) hamarosan, eddig csak angolul talaltam meg!

georgia cates szépség sorozat pdf e
  1. Georgia cates szépség sorozat pdf 3
  2. Georgia cates szépség sorozat pdf 2018
  3. Agnesa pdf könyvei: Tiffany Reisz - Eredendő bűnösök sorozat
  4. Georgia cates szépség sorozat pdf na
  5. Georgia Cates: A fájdalom szépsége | bookline
  6. Két src egy csaj meg egy pizzeria hd