Beko Hizg 64120 Sx Beépíthető Főzőlap / Beko Hizg 64120 Sx Beépített Főzőlap Plus

Termékjellemzők mutatása Budapest Bank áruhitelre Igényelt hitelösszeg: HUF * Futamidő Hónap Havi törlesztőrészlet Visszafizetendő teljes összeg Hitel teljes díja Fix éves kamat THM hó HUF%% *A hitelösszeg a termékre érvényes alapértelmezett szállítási költséggel együtt szerepel. Hogyan működik az online áruhitel igénylés? Az online áruhitel fizetési módot a pénztár Fizetési mód és kuponbeváltás pontjában lehet kiválasztani. Amennyiben több, különböző terméket is vásárolna egyidejűleg úgy a termékoldalon közölt hitelkonstrukció a kosár teljes tartalmától függően változhat. Az érvényes konstrukció a fizetési mód melletti Konstrukció ellenőrzés gombra kattintva tekinthető meg. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódjon az online áruhitel általános feltételeiről! Tovább az online hiteligénylés általános feltételeire

BEKO HIZG 64120 SX beépíthető főzőlap - Media Markt online vásárlás

Extra Garancia Standard A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Extra Garancia Balesetbiztosítás Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is! Extra Garancia Prémium Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is! További információért kattints ide!

Teszi a dolgát, eddig hibátlanul. Kinézetre nagyon szép, könnyen tisztítható, nincsen rajta semmi felesleges dolog ami nehezítené a tisztán tartását. Könnyen működtethető. Ár-érték arányban nekünk megfelelő. Hibája: a beszerelést megnehezítette, hogy felemás volt az egyik oldala belül nem jól illeszkedett és beépítve az egyik oldala magasabban kint lett volna, ezt házilag megoldottuk. Nagyon csúszik a rács felülete, gyakori használat után ez változni fog.... Összességében nagyon szeretem. Legutóbb hozzáadva a kedvencekhez Ügyfelek kérdései és válaszai (2 kérdés) Navigációs előzményeim

Beko hizg 64120 sx beépített főzőlap pro

Garancia A gyári garancia kizárólag akkor érvényes, ha szakszerviz szereli be a készüléket. A készülék földgázzal való használatra van gyárilag beállítva, de amennyiben PG gázról kívánják használni, abban az esetben a gyári szerviz segítségét kell kérni. A PB gáz fúvókák nem tartozékai a terméknek! A szerviz elérhetőségei a mellékelt garancialevélen megtalálhatóak. Felhívjuk figyelmét, hogy az üzembe helyezési tevékenység elvégeztetése és annak minden költsége a vásárlót terheli.

BEKO HIZG-64120SX × beépíthető gázfőzőlap sütőlap × Beépíthető gázfőzőlap sütőlap × parafalo.hu webáruház

Drag image left & right to rotate. Dimension (cm) 0 Magasság Szélesség Mélység Égőfej-konfiguráció 4 gáz égőfej Nagy hatékonyságú gázégők Teljes gázteljesímény 7900 W Elektromos összteljesítmény 1 W Beszerelt gáz típusa NG Meggyújtás típusa Beépített gyújtás Égőlap típusa Rozsdamentes acél Serpenyőtartó típusa Zománc serpenyőtartó Főzési zóna részletei Gázbiztonsági berendezés a tűzhely égőfejei számára Teljesítmény és fogyasztás Magasság csomagolva 18 cm Szélesség csomagolva 60 cm Mélység csomagolva 65 cm Súly, csomagolt állapotban 8. 3 kg Beszerelési méretek (ma×szé×mé) (mm) ma×560×490 Besorolást tartalmazó címke

beko hizg 64120 sx beépített főzőlap plus

Beépíthető főzőlap (Gáz, 60 cm) | HIZG 64120 SX | BEKO

beko hizg 64120 sx beépített főzőlap

Beko hizg 64120 sx beépített főzőlap 2017

Cikkszám: 1092738 5 Összesen: 5, a lehetséges 5 csillagból Vásárlói vélemények ( 7) Írjon a termékhez értékelést! 7 vásárlóból 7 ajánlja a terméket Termék típusa: Beépíthető főzőlap Főzőzónák száma: 4 Tömeg: 7 kg Szín: Inox Főzőlap típusa: Gáz Felépítés: Beépíthető készülék Első főzőzóna helyzete: Bal első További termékjellemzők Kívánságlistára Összehasonlítom Nyomtatás Az ajánlat 2021. 07. 17-től a készletek erejéig, de legfeljebb 2021. 21-ig, a weboldalunkon leadott megrendelések esetén, kizárólag a webáruházunkból történő házhoz szállításkor érvényes. Megjelenítési, illetve adatbeviteli hibáért felelősséget nem vállalunk. A termékeket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. Az ajánlat más akciókkal nem összevonható. Áraink az áfát tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Termékleírás Specifikáció Vásárlói vélemények 2 vásárlóból 2 találta hasznosnak ezt a hozzászólást. Maximálisan elégedett vagyok Igen, szeretném ajánlani a terméket. Előnyök Tökéletes Hátrányok Nincs A termék nagyon jó, ár-érték arányban tökéletes, a szállítás rendkívül gyors volt, tehát minden tekintetben elégedett vagyok Kérjük, hogy segítsen más vásárlóknak azzal, hogy értékeli a hozzászólást!

A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. Értékelések (18 értékelés) Értékelés írása Sajátod vagy használtad a terméket? Kattints a csillagokra és értékeld a terméket Értékelés írása Szűrő: Csak az igazolt vásárlások Toggle search Megszokott minőség... Épp ma építettem be a főzőlapot. Ez már a sokadik BEKO termék amit vásároltam és használunk. Kicsomagolás után látható volt, hogy ez is hasonló jó közép kategóriás minőség. Most, hogy ki is próbálhattam, minden funkciója működik, szerintem a BEKO az egyik legjobb ár-érték arányú termék. Remélem jó pár évig teszi majd a dolgát! Beko HIZG64120 Picit hangosabb az átlagnál nagy lángra véve, gondolom az árából adódóan:( Szuper Elégedett vagyok a termékkel. Elégedett Gyors kiszállítás. A termék hibátlanul működik a leírásnak megfelel. Gyors szállítás kíváló ár!! mióta megjött a termék azóta azt használjuk nagyon szeretem. Kiváló Teljesen meg vagyok elégedve a termékkel. Kiválóan működik. Ajánlott Legjobb ár-érték arány!

Beko hizg 64120 sx beépített főzőlap

Előnyök: 14 napos visszaküldési jog Kiszállítás 3 napon belül Egyéb ajánlatok (1 ajánlat) Kiszállítás 5 napon belül Forgalmazza a(z) BestMarkt Garancia 24 hónap 40. 810 Ft Normál kiszállítás: Mások a következőket is megnézték Részletek Általános jellemzők Beépítés típusa Beépíthető Tápellátás típusa Gáz Főzőlap típusa Tápfeszültség 230 V Vezérlőpanel típusa Mechanikus Kezelőpanel elhelyezkedése Felül Tulajdonság Gyújtási rendszer Szín Inox Csomag tartalma 1 darab főzőlap Műszaki jellemzők Égőfejek típusa Standard Égők száma 4 Főzési felületek száma Nagy égőfej 1 Kis égőfej Normál égőfej 2 Nagy égőfej teljesítménye 2. 9 kW Kis égőfej teljesítménye 1 kW Normál égőfej teljesítménye 2 kW Méretek Magasság 8. 7 cm Szélesség 58 cm Mélység 51 cm Súly 7. 4 kg Gyártó: BEKO törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Azonosító: #322988 Model#: HIZG64120SX Frissítve: 48 perce Beko 7900 W 4 főzőzóna Beépíthető Gáz Külső raktáron 24 hónap BEKO gyártói garancia 37 900 Ft 29 843 Ft + Áfa Cofidis áruhitellel 3 656 Ft x 12 hó, THM: 29. 99%, Önrész: 0 Ft Személyes átvétel szaküzletünkben Várhatóan 3-5 munkanapon belül átveheti! Házhoz szállítással +1 490 Ft GLS Csomagponton Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

33 500 Ft-tól 4 ajánlat Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Hogy választjuk ki az ajánlatokat? Az Árukereső célja megkönnyíteni a vásárlást és tanácsot adni a megfelelő bolt kiválasztásában. Nem mindig a legolcsóbb ajánlat a legjobb, az ár mellett kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi szempontokat is, a vásárlók elégedettségét, ezért előre soroltunk Önnek 3 ajánlatot az alábbi szempontok szerint: konkrét vásárlások és látogatói vélemények alapján a termék forgalmazója rendelkezik-e a Megbízható Bolt emblémák valamelyikével a forgalmazó átlagos értékelése a forgalmazott ajánlat árának viszonya a többi ajánlat árához A fenti szempontok és a forgalmazók által opcionálisan megadható kiemelési ár figyelembe vételével alakul ki a boltok megjelenési sorrendje. Beko Gáz főzőlap Beko HIZG 64120 SX (4 fields, inox color) További Beko termékek: Beko Főzőlap Termékleírás Típus Gáz főzőlap Szín Szürke Felület Inox Vezérlés Mechanikus Szikragyújtás Igen Főzőzónák száma 4 Méretek Szélesség 58 cm Mélység 51 cm Vastagság 8, 7 cm Tömeg 11 kg Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon?

  • Beko hizg 64120 sx beépített főzőlap -
  • Attack on Titan - 1. évad 23. rész Magyar Felirattal - Magyar Anime Szekció
  • Beko hizg 64120 sx beépített főzőlap 2017
  • Vileda elektro easy wring and clean felmosó szett
  1. Kenézy kórház debrecen szülészet nőgyógyászat
  2. Hogyan legyek jó nő póló
  3. Facebook messenger letöltése windows 7 re magyarul